so it cant to used in mythicmob?

Discussion in 'Bug Report' started by Swi7chB4ck, Feb 5, 2018.

  1. Swi7chB4ck

    Swi7chB4ck New Member

    Joined:
    Feb 5, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    when i edit and load the file on 1.12.2
    i used cmd /mm m spawn test
    it show me this
    [MythicMobs] Failed to spawn Mob Type 'test': Mob type may not be supported on this version of Minecraft. Enable debugging for more information.
     
  2. a55wecanhua

    a55wecanhua New Member

    Joined:
    Jan 24, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    I would like to have your mob file, my version is 1.11.2, and it work perfectly with mythicmobs
     
  3. Swi7chB4ck

    Swi7chB4ck New Member

    Joined:
    Feb 5, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    i just follow the setting in my mob file just like MythicMob wiki's tutorial.however it always show error about wrong Anchor type and i just code it "Anchor: SPIDER" .
     
  4. SirBailey

    SirBailey Active Member

    Joined:
    Oct 29, 2017
    Messages:
    12
    Likes Received:
    6
    Try using a pet you didn't make and see if it works. If it works then something is wrong with the pet you made.
     
  5. a55wecanhua

    a55wecanhua New Member

    Joined:
    Jan 24, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    Try using the lower-case letters instead of the capitals in the Anchor and Type. Like this:

    darkdragonadult:
    Type: MPET
    MPet:
    Type: darkdragonadult
    Anchor: spider
    ShowName: true
     

Share This Page